Stifadon resepti kopioitu HK:n sivulta, http://www.hookoo.fi/reseptit/resepti/nopea-stifado/ ja sen jälkeen vähän muunneltu.
300 gr naudan sisäpaistisuikale
2 rkl oliiviöljyä
1 klp sipuli kuutioituna
2 kpl valkosipulikynttä murskattuna
0.5 tl mustapippuria
0,5 tl neilikkaa jauhettua
0.5 tl kanelia
1 tl kuivattua oreganoa
1 tl suolaa
3 rkl punaviinietikkaa
1 dl punaviiniä
400 gr tomaattimurskaa
1 tl fariinisokeria
pieniä herkkusieniä
Ruskista suikaleet nopeasti kuumalla pannulla oliiviöljyn kera. Pienennä lieden lämpöä ja lisää joukkoon sipuli ja valkosipuli sekä mausteet ja herkkusienet. Jatka sekoittelua muutama minuutti ja kaada joukkoon punaviinietikka sekä punaviini. Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja tarjoa paahdettujen perunoiden tai keitetyn riisin seurana.
Vinkki: kokeile sipulin sijaan säilykkeenä saatavia Stifado-sipuleita
